דפנה איזנרייך בפוסט מהבלוג "קוצים" בו היא כותבת עלהרצאתה של סינדי גאלופ, אשת פרסום היוצאת עם גברים צעירים ממנה, אשר הקימה את אתר Makelovenotporn, ומזכירה לנו שהחיים הם לא סרט פורנו, ושחשוב ליצר שיח בריא על מיניות וסקס.
בפוסט תוכלו למצוא גם תרגום של חלק מהנאמר בהרצאת הטד של גאלופ (הלקוחה מאתר ההרצאות TED) וכן ניתוח נוסף של הדברים על ידי איזנרייך.
האתר מציג מיתוסים הנפוצים בפורנוגרפיה קשה ומאזן אותם עם מה שמתרחש במציאות. לא מתוך כוונה שיפוטיות, האתר אינו עוסק ב"טוב" ו"רע"ואינו יוצא נגד פורנוגרפיה, אלא נועד לייצר שיח פתוח ובריא בנושא סקס, אשר יוביל ליחסי מין פתוחים, בריאים וטובים יותר".
גאלופ טוענת שבהיעדר שיח חופשי על נושאים של מין ויחסים, בתרבות הפוריטנית שבה הורים ומחנכים אינם מדברים מספיק עם בני נוער על הנושא, הפורנוגרפיה משמשת "מדריך" למיניות וליחסים: "בעידן שבו פורנוגרפיה קשה נגישה בחינם יותר מאי פעם, וילדים יכולים להגיע אליה בגיל יותר ויותר צעיר, יש דור שלם שגדל עם האמונה שמה שרואים בפורנוגרפיה קשה הוא האופן שבו מקיימים יחסי מין… בגלל שתעשיית הפורנוגרפיה נשלטת בידי גברים, ממומנת על ידי גברים, מנוהלת על ידי גברים, מבוימת על ידי גברים ופונה לגברים, הפורנו נוטה להציג נקודת מבט אחת. הפורנו אומר: זו הדרך שבה הדברים קורים (this is the way it is). ומה שאני רוצה לומר זה: לא בהכרח. אני, כמבוגרת שיוצאת עם צעירים, יודעת שאלה מיתוסים, ושלא פעם צריך להסביר לצעירים שאין קשר בין המציאות לבין מה שמציג עולם הפורנו, ושלא כל הנשים, גם לא כל הגברים, בהכרח אוהבים דברים מסוימים במהלך סקס".